Antena 3 CNN Politică Kelemen: Revenirea cazului Borbely, cu puţin înaintea alegerilor, nu-i întâmplătoare

Kelemen: Revenirea cazului Borbely, cu puţin înaintea alegerilor, nu-i întâmplătoare

Kelemen: Revenirea cazului Borbely, cu puţin înaintea alegerilor, nu-i întâmplătoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Apr 2012   •   16:21

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, comentând situaţia în care se află Lazslo Borbely, că este vorba despre un caz mai vechi, adus în atenţia opiniei publice şi anul trecut când nu s-a declanşat urmărirea penală, revenirea în actualitate înaintea alegerilor nefiind întâmplătoare, informează Mediafax.

"În pofida acestei declaraţii, totuşi, cu puţin înaintea alegerilor, acest subiect revine în actualitate, iar temporizarea nu este tocmai întâmplătoare", a afirmat liderul UDMR.
   
Kelemen Hunor este pe deplin convins, că Borbély László a excelat în funcţia de ministru, iar Uniunea se bazează în continuare pe munca sa, deoarece încrederea în persoana sa este incontestabilă.
   
Ministrul demisionar al Mediului, Laszlo Borbely, a declarat că atunci când a auzit de comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a decis să îşi dea demisia joi, deşi nu are motiv să demisioneze.
   
Laszlo Borbely a spus că a aflat din presă de comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind solicitarea de declanşare a procedurilor pentru obţinerea cererii de urmărire penală şi imediat a decis să demisioneze.
   
El a precizat că i-a transmis această decizie premierului şi preşedintelui, cu care a avut o întâlnire.
   
Borbely a subliniat că refuză cu tărie orice fel de acuzaţie pe care o consideră nefondată şi că speră să îşi poată dovedi nevinovăţia.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close