Antena 3 CNN Politică Kelemen: Sper să intre în dezbatere Legea minorităţilor, să nu fie blocată

Kelemen: Sper să intre în dezbatere Legea minorităţilor, să nu fie blocată

Kelemen: Sper să intre în dezbatere Legea minorităţilor, să nu fie blocată
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Iun 2011   •   18:41

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor şi-a exprimat speranţa ca proiectul Legii minorităţilor să nu fie blocat şi să fie dezbătut marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit Mediafax.

Kelemen a precizat că Legea minorităţilor ar putea fi votată chiar până la sfârşitul lunii iunie, cum a fost stabilit în înţelegerea cu PDL.

"Eu sper că nu se blochează Legea minorităţilor, că se poate rezolva, şi dacă luni reuşim să clarificăm aceste chestiuni unde au apărut probleme, atunci luni, marţi se poate pregăti proiectul pentru a intra în dezbaterile plenului chiar marţi după-amiază. Şi să se voteze până la sfârşitul lunii. Asta a fost înţelegerea şi vom discuta luni", a spus liderul UDMR.

Partidele de opoziţie au precizat că dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea pe acest act, USL va depune o moţiune de cenzură.

Victor Ponta, liderul social-democrat a declarat că este oportună depunerea unei moţiuni de cenzură în această sesiune parlamentară dacă Guvernul nu este în stare să respecte o procedură parlamentară şi, sub presiunea celor de la UDMR, îşi va angaja răspunderea pe o nouă lege.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close