Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat
15 Mar 2019   •   12:28

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, informează Administraţia Prezidenţială. Iohannis era obligat să-l promulge, după ce îl retrimisese spre reexaminare Parlamentului, iar acesta i l-a returnat neschimbat.

Anunțul apare la doar câteva minute după ce șefului statului desființase Bugetul retrimis de actuala Putere.

"PSD-ul a picat și ultimul test al responsabilității. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o Parlamentului pentru corectarea gravelor erori din conținutul său a ajuns la promulgare neschimbată. O zi, o singură zi. Atât a alocat PSD-ul în Parlament pentru reeximanarea unui proiect atât de important pentru țară”, a declarat Iohannis. 

Președintele a afirmat faptul că refuzul PSD de a modifica legea bugetului va avea efecte negative asupra economiei. 

„Este, nu doar o crasă lipsă de seriozitate, este de-a dreptul rea voință refuzul PSD de a repara un buget care, în mod evident, va genera efecte negative în economie resimțite de cetățeni. Mi-aș fi dorit să promulg un buget bun pentru România și pentru români. Nu a fost să fie. Dintr-o logică exclusiv politicianistă, PSD nu a ținut cont de nimic și a mers mai departe cu bugetul rușinii naționale”. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close