Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis a stârnit hohote de râs la Biblioteca Centrală Universitară - VIDEO

Klaus Iohannis a stârnit hohote de râs la Biblioteca Centrală Universitară - VIDEO

Klaus Iohannis a stârnit hohote de râs la Biblioteca Centrală Universitară - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
de S.T.    |    19 Noi 2019   •   21:40

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis, a stârnit râsete la Biblioteca Centrală Universitară când a fost întrebat dacă e folositor pentru un președinte să știe limbi străine.

Totul a început când șeful statului a primit întrebarea unui student din sală. Tânărul l-a întrebat pe Klaus Iohannis dacă este folositor pentru un președinte să cunoască limbi străine. „Pe mine m-a ajutat”, a răspuns sec președintele, stârnind amuzamentul sălii.

„Este important. Să știți că, în Consiliul European, nu toată lumea vorbește limbi străine, asta ca să nu umblăm cu un mit, care nu stă în picioare. Dar credeți-mă, este destul de anevoios să discuți cu un coleg sau o colegă din Consiliul European, fie el președinte sau premier, prin intermediul traducătorului. Se pierde mult din substanță, și din acest punct de vedere cred că este foarte indicat ca președintele să cunoască măcar o limbă străină de mare circulație”, a adăugat președintele Klaus Iohannis, marți seară, la dezbaterea organizată în Aula Bibliotecii Centrale Universitare.

×
Subiecte în articol: presedinte Klaus Iohannis
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close