Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, participă la slujba de Înviere la Sibiu: "Să ne rugăm pentru cei care suportă ororile războiului"

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, participă la slujba de Înviere la Sibiu: "Să ne rugăm pentru cei care suportă ororile războiului"

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, participă în această seară la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, iar înainte de a intra în biserica, preşedintele a transmis un mesaj românilor.

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, participă la slujba de Înviere la Sibiu: "Să ne rugăm pentru cei care suportă ororile războiului"
Sursa foto: Antena 3
de Andrei Naiţă    |    16 Apr 2022   •   21:16

Klaus Iohannis a venit, în această seară, însoţit de soţia sa, Carmen, la biserica din Piaţa Mare a Sibiului pentru a participa la slujba de Înviere.

Înainte de a intra în biserică, preşedintele a transmis un mesaj românilor şi a făcut un apel la rugăciune pentru oamenii din Ucraina.

"Vă doresc tuturor sărbători fericite. Celor care, în aceste zile, sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sărbători pascale binecuvântate, iar celor mâine vor sărbători Floriile, le doresc Florii frumoase.

Tuturor, linişte, pace, zile frumoase şi cred că trebuie să subliniez: vă doresc tuturor pace. Şi pentru că vom intra în biserică, cred că este bine să ne rugăm pentru cei care, din păcate, suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace. Sărbători fericite!", a declarat Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close