Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis continuă să o ţină în aşteptare pe Viorica Dăncilă în privinţa numirilor din Guvern

Klaus Iohannis continuă să o ţină în aşteptare pe Viorica Dăncilă în privinţa numirilor din Guvern

Klaus Iohannis continuă să o ţină în aşteptare pe Viorica Dăncilă în privinţa numirilor din Guvern
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de S.T.    |    22 Ian 2019   •   15:07

Klaus Iohannis continuă să o ţină în aşteptare pe Viorica Dăncilă în privinţa numirilor din Guvern.

Preşedintele spune că a primit a treia scrisoare în care Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici sunt din nou propuşi pentru portofoliile de la Dezvoltare şi Transporturi, dar va da un răspuns într-un timp rezonabil după revenirea în ţară.

„Documentele sunt în analiza departamentului de specialitate la Administraţia Prezidenţială. Imediat ce revin în ţară, vom discuta ce ne-a trimis acolo doamna prim-ministru şi într-un timp rezonabil vom da un răspuns”, a precizat preşedintele, la Aachen, Germania, unde a participat la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare şi integrare franco-german.

Luni, premierul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis o scrisoare în care solicită din nou emiterea decretelor prezidenţiale prin care Lia-Olguţa Vasilescu să fie numită în funcţia de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi Mircea-Gheorghe Drăghici - în funcţia de ministru al Transporturilor.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close