Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, apel către pensionari: Nu vă expuneți inutil la un risc uriaș!

Klaus Iohannis, apel către pensionari: Nu vă expuneți inutil la un risc uriaș!

Klaus Iohannis a făcut declaraţii de la Palatul Cotroceni. Președintele face un apel la pensionari și îi roagă să nu iasă din casă.

Klaus Iohannis, apel către pensionari: Nu vă expuneți inutil la un risc uriaș!
Sursa foto: presidency.ro
de S.T.    |    23 Mar 2020   •   14:00

”Sunt cu sufletul alături de familiile îndoliate. Condoleanțe și putere! Noul coronavirus poate fi letal într-o proporție mai mare pentru persoanele în vârstă față de cele tinere.

Dragi pensionari, nu vă expuneți inutil unui risc uriaș! Este singura cale prin care puteți să vă protejați. Dragi români, într-o ironie a sorții, a-i ajuta pe ceilalți înseamnă a sta departe de ei.  E calea care ne va scoate la lumină.

Să avem mare grijă de părinții și bunicii noștri, dar de la distanță. Trăim momente de cumpănă pentru întreaga omenire.

Urmează săptămâni critice. Acum este momentul să fim puternici și solidari, depinde de noi!.

Solidaritatea trebuie să fie realitatea noastră de zi cu zi. Adevărata forță a unei națiuni este capacitatea de a avea grijă unii de alții 

Respectând cu strictețe regulile și recomandările autorităților, câștigăm timp prețios. Să fim responsabili și să nu contribuim la prelungirea unei perioade grele pentru toată lumea.

Cu atât mai reprobabile sunt încercările unor politicieni de a câștiga capital politic.E un cinism înfiorător.Nu e momentul răfuielilor politice

Trebuie să ne unim forțele. Toți cetățenii români au dreptul la protecție din partea statului român.

Ca om ce iubește democrația, orice restrângere a exercitării drepturilor fundamentale mă mâhnește profund. Ne confruntăm cu o situație fără precedent.

Vreau ca fiecare român să înțeleagă că nu ne vom opri și vom lua măsuri mai dure când va fi nevoie. Vom continua să-i ajutăm pe cei afectați de criză.

Tot ce avem la dispoziție, toate resursele sunt puse în slujba sănătății românilor și ajutării firmelor și angajaților care trec prin momente dramatice. Eu cred în noi, românii, în forța noastră interioară!”, a declarat Iohannis.

Declarația are loc în contextul crizei noului coronavirus.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis Palatul Cotroceni

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close