Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, despre modificarea legii referendumului: „Sunt şi alte lucruri mai importante. Nu mi se pare o iniţiativă grozavă”

Klaus Iohannis, despre modificarea legii referendumului: „Sunt şi alte lucruri mai importante. Nu mi se pare o iniţiativă grozavă”

Klaus Iohannis, despre modificarea legii referendumului: „Sunt şi alte lucruri mai importante. Nu mi se pare o iniţiativă grozavă”
22 Mar 2017   •   16:30

Klaus Iohannis a comentat şi iniţiativa PSD de a modifica legea referendumului. Legea ar urma să se modifice încă de la primul articol, unde se propune ca ”problemele de interes național” să fie pur si simplu eliminate ca posibil subiect de referendum.

Asta l-ar lăsa pe președinte în imposibilitatea să meargă la referendum. Astfel, referendumul național se vor putea organiza doar pentru Revizuirea Constituției și Demiterea președintelui României.

„Legea referendumului, cred că sunt şi alte lucruri mai importante, nu mi se pare o iniţiativă grozavă, dar Parlamentul are toată libertatea să discute ce crede că este important. Este o chestiune care merită discutată. Dacă ar fi să discutăm această chestiune, este de a discuta de ce ar convoca Parlamentul un referendum. Se poate discuta această chestiune”, a declarat Iohannis.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close