Klaus Iohannis, despre OUG pe Justiție: România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției

19 Feb 2019   •   21:34
Klaus Iohannis, despre OUG pe Justiție: România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a spus, marți, despre OUG pentru modificarea legilor justiției că România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

„PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor. Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție.

Și românii, și liderii europeni știu că nu există nicio altă justificare pentru obsesia de a slăbi până la ineficiență justiția din România, în afară de interesele personale. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției”, este mesajul postat  președintele Iohannis, pe Facebook.

Citește și: Tudorel Toader, anunț despre modificările din Justiție: OUG nu se referă la procurorul-șef european

 

x close