Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, filmat la schi pe pârtia de la Păltiniş la o zi după tragedia de la Institutul Matei Balş

Klaus Iohannis, filmat la schi pe pârtia de la Păltiniş la o zi după tragedia de la Institutul Matei Balş

Preşedintele Klaus Iohannis a fost filmat la schi, astăzi, pe pârtia de la Păltiniş, la numai o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din Capitală, acolo unde şase oameni au murit într-un incendiu devastator.

Klaus Iohannis, filmat la schi pe pârtia de la Păltiniş la o zi după tragedia de la Institutul Matei Balş
de Alin Tarnovschi    |    30 Ian 2021   •   14:28

Klaus Iohannis a fost surprins în timp ce cobora pârtia de la Păltiniş (Sibiu).

"Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!", a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

Excursia preşedintelui vine la numai o zi de la incendiul tragic din Bucureşti, de la Institutul Matei Balş, acolo unde şase pacienţi bolnavi de COVID-19 au murit din cauza fumului şi a flăcărilor.

Cristi Popovici, jurnalist Antena 3, după conferinţa lui Iohannis: "Ne este interzis să-i adresăm întrebări"

Prima reacţie a preşedintelui Iohannis după incendiul de la Institutul Matei Balş

"Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică.

Am discutat încă de când au fost anunțate forțele de intervenție în permanență cu cei care au condus intervenția și am primit toate datele care sunt certe. A fost o intervenție foarte complicată, cu foarte multe forțe implicate. S-a reacționat extrem de rapid, în foarte puține minute. Din păcate, pentru câțiva a fost prea târziu”, a mai spus președintele, felicitând forțele de intervenție pentru efortul depus.

Avem de-a face cu probleme structurale în spitale și am cerut ministrului Sănătății să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă pentru întregul sistem de sănătate și aștept cât de curând primele idei", a fost declaraţia lui Iohannis după vizita pe care a făcut-o la locul tragediei.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close