Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, în fața protestatarilor de la Cotroceni. ”Suntem cu toții români”. Ce au răspuns cei care îl contestă

Klaus Iohannis, în fața protestatarilor de la Cotroceni. ”Suntem cu toții români”. Ce au răspuns cei care îl contestă

Klaus Iohannis, în fața protestatarilor de la Cotroceni. ”Suntem cu toții români”. Ce au răspuns cei care îl contestă
08 Feb 2017   •   18:59

Preşedintele Klaus Iohannis a mers la protestatarii din faţa Palatului Cotroceni, miercuri seară. Președintele statului nu ar fi vorbit cu protestatarii.

Parlamentarul liberal Ben Ardelean spune că, potrivit informațiilor pe care le are, Klaus Iohannis ar fi avut un singur mesaj pentru cei care protestează: ”Suntem cu toții români”. Președintele a fost huiduit și a plecat după câteva minute.

Potrivit declarațiilor unora dintre cei care protestează la Cotroceni, Iohannis nu ar fi vorbit cu ei, ci doar le-ar fi zâmbit. La rândul lor, protestatarii i-au transmis câteva mesaje.

”I-am spus că e Nero, pentru că a dat foc României” a precizat unul dintre cei prezenți în fața Palatului Cotroceni.

”Nu a spus nimic, doar a zâmbit. Zâmbetul lui pervers, sarcastic și sfidător. El nu știe decât să instige la ură și la dușmănie. Nu cred că astea sunt atribuțiile lui. Sfidător, ca de obicei. După ce a plecat a trimis să ne aducă ceai sau cafea, nimeni nu a vrut să ia ceaiul lui. Să-l bea el. Să iasă și să își ceară scuze. CCR nu i-a dat dreptate, a instigat o lume întreagă” a spus un alt protestatar.

”Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Înţeleg să îmi exercit mandatul de președinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opțiunile lor. Este absolut firesc să existe diferențe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat” a scris Klaus Iohannis, miercuri seară, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: protest cotroceni huiduieli Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close