Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis nu le răspunde copreședinților USR PLUS. Cioloș: ”Am încercat să discutăm, nu s-a putut”

Klaus Iohannis nu le răspunde copreședinților USR PLUS. Cioloș: ”Am încercat să discutăm, nu s-a putut”

Președintele Klaus Iohannis nu le răspunde copreședinților USR PLUS, care au vrut să discute cu el despre scandalul din coaliție și depunerea moțiunii de cenzură.

Klaus Iohannis nu le răspunde copreședinților USR PLUS. Cioloș: ”Am încercat să discutăm, nu s-a putut”
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    03 Sep 2021   •   22:51

Atât Dan Barna, cât și Dacian Cioloș l-au contactat pe președintele Klaus Iohannis.

Barna nu a primit niciun răspuns, iar lui Cioloș i-a spus că această discuție ar fi trebuit să aibă loc înainte de izbucnirea acestei crize politice.

”Am încercat să discutăm, dar nu s-a putut. I-am trimis un mesaj prin care l-am rugat să ne întâlnim și a spus că era bine să ne fi întâlnit înainte de a se declanșa criza. Eu știu că înainte, în ziua în care a apărut această situație, dimineața am convenit cu Dan Barna să-l contacteze și să încercăm să să avem o discuție cu președintele și înțeleg că nu primise răspuns.

Evident că medierea președintelui e binevenită în orice moment. Acum am depus moțiunea de cenzură. Noi am fi vrut să discutăm înainte de asta, să vedem formula prin care putem merge înainte cu un alt premier, pentru că Florin Cîțu nu mai prezintă încredere pentru noi”, a declarat Cioloș, potrivit Digi24.

 

 

×
Subiecte în articol: USR PLUS Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close