Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis pleacă mai devreme în Franța. Motivul pentru care și-a devansat vizita oficială

Klaus Iohannis pleacă mai devreme în Franța. Motivul pentru care și-a devansat vizita oficială

Klaus Iohannis pleacă mai devreme în Franța. Motivul pentru care și-a devansat vizita oficială
Sursa foto: Foto: twitter.com/KlausIohannis
23 Noi 2018   •   15:06

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a devansat vizita oficială în Franţa pentru luni şi marţi pentru a putea participa miercuri, pe 28 noiembrie, la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, potrivit Administraţiei Prezidenţiale. 

`Având în vedere faptul că miercuri, 28 noiembrie, va avea loc şedinţa comună solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, preşedintele României şi-a modificat programului vizitei oficiale pe care urmează să o efectueze în Republica Franceză cu prilejul inaugurării Sezonului România-Franţa. Vizita, programată iniţial pentru perioada 27-28 noiembrie, va avea loc în perioada 26-27 noiembrie", a precizat, vineri, Administraţia Prezidenţială pentru AGERPRES.

Miercuri, Administraţia Prezidenţială a anunţat că şeful statului va efectua, pe 27 şi 28 noiembrie, o vizită oficială în Republica Franceză, cu prilejul inaugurării Sezonului cultural România-Franţa, care vizează zece ani de la semnarea Declaraţiei de Parteneriat Strategic, precum şi celebrarea Centenarului Marii Uniri de la 1918.

×
Subiecte în articol: Iohannis vizita Franta Klaus Iohannis
Parteneri
Data de la care românii vor putea călători fără viză în SUA!
x close