Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, reacție despre moțiunea de cenzură: Este principalul instrument al opoziției în Parlament

Klaus Iohannis, reacție despre moțiunea de cenzură: Este principalul instrument al opoziției în Parlament

Klaus Iohannis, reacție despre moțiunea de cenzură: Este principalul instrument al opoziției în Parlament
Sursa foto: foto: presidency.ro
14 Dec 2018   •   10:58

Klaus Iohannis a evitat să comenteze șansele opoziției de a răsturna Guvernul prin moțiunea de cenzură.

„Motiunea de cenzura este principalul instrument al opozitiei in Parlament. Ar fi chiar ciudat sa renunte. Este un test important si pentru opozitie si pentru putere. Mai mult nu o sa va spun despre motiunea de cenzură”, a declarat Iohannis, vineri, la Bruxelles.

Întrebat ce mesaj îi transmite premierului Viorica Dăncilă, șeful statului a spus că are mesaje de transmis doar pentru Consiliul European.

Președintele a mai declarat vineri, la Bruxelles, că a transmis în plenul Consiliului European că România este pregătită să preia președinția rotativă a Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019.

„Am avut eu grijă să fie un mesaj optimist si am spus chiar in plen ca Romania este pregatita, i-am asigurat pe cei din Consiliu”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă au fost întrebări legat de situația guvernamentală, șeful statului a răspuns negativ.

„Nu, așa ceva nu se intreaba si nu se raspunde la un asa nivel. Toata lumea se asteapta sa facem lucrurile cum trebuie si asa o sa facem”, a adăugat acesta.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close