x close

Klaus Iohannis se întâlnește astăzi cu Donald Trump, la Casa Albă. Ce subiecte vor discuta

09 Iun 2017   •   08:58
Klaus Iohannis se întâlnește astăzi cu Donald Trump, la Casa Albă. Ce subiecte vor discuta Foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește, vineri, cu președintele Statelor Unite, Donald Trump. Klaus Iohannis este primul lider din Europa de Est care este primit de noul președinte american. 

Șeful statului român se află de mai multe zile în vizită în SUA, el întâlnindu-se deja cu șeful CIA și cu congresmanii americani, iar întrevederea cu Trump va fi precedată de întalnirea cu secretarul de Stat, Rex Tillerson.

Din agenda discuțiilor pe care le va avea cu Donald Trump, președintele a menționat problemele de securitate pe flancul estic și probleme economice. 
”Avem nevoie în continuare de investitori americani”, a spus Iohannis, precizând că va discuta cu președintele SUA și multe alte lucruri care sunt cu siguranță pe agendele lor.
Întrebat cum crede ca va decurge întâlnirea cu Trump, Klaus Iohannis a răspuns: ”Cu siguranță, va decurge foarte bine și sunt convins că vom reuși să abordăm punctele importante de pe agendele noastre”.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

iohannis intalnire Casa Alba subiecte Trump intrevedere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati