Antena 3 Politică Klaus Iohannis și liderii PNL, discuții despre alegerile europarlamentare

Klaus Iohannis și liderii PNL, discuții despre alegerile europarlamentare

17 Ian 2019   •   15:49
Klaus Iohannis și liderii PNL, discuții despre alegerile europarlamentare

Conducerea PNL s-a întâlnit miercuri cu Klaus Iohannis! Potrivit unor surse, tema discuţiilor ar fi fost alegerile europarlamentare. 

Aceleaşi surse susţin că la întâlnire s-a stabilit că Crin Antonescu nu va fi pe lista de candidaţi din partea PNL. 

"Principala temă a fost modul de derulare a Preşedinţiei Consiliului UE, priorităţile României la nivel european, modul în care eu, preşedintele PNL, pot să susţin diferitele priorităţi aflate pe agendă prin intermediul bunelor relaţii pe care le avem la nivelul grupului PPE (...) şi, de asemenea, am discutat despre ce considerăm important legat de evenimentele europene care urmează să se desfăşoare în România. O să existe o reuniune cu grupul PPE din Comitetul regiunilor, o să existe o reuniune a grupului PPE cel mai probabil în marja Consiliului European. Nu s-a discutat niciun cuvânt despre lista pentru europarlamentare sau pe vreo altă temă conexă din cele care au fost reflectate pe surse în mod fals", a declarat Orban, joi, pentru AGERPRES.

El a precizat că la întâlnirea cu Iohannis, care a avut loc miercuri, au participat mai mulţi liberali.

"Am fost mai mulţi. (...) Nu dau detalii privind locul. Este o întâlnire care nu este secretă şi face parte normalitate, din colaborarea normală care există între noi, mai ales privitor la problematica europeană şi coordonarea privitoare la problematica europeană pentru îmbunătăţirea imaginii României şi pentru a putea interveni în favoarea României la nivel european", a precizat Ludovic Orban. 

×
Subiecte în articol: Iohannis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close