Antena 3 CNN Politică Preşedintele Klaus Iohannis a mai făcut un pas. Administraţia Prezidenţială are un nou site

Preşedintele Klaus Iohannis a mai făcut un pas. Administraţia Prezidenţială are un nou site

Preşedintele Klaus Iohannis a mai făcut un pas. Administraţia Prezidenţială are un nou site
22 Dec 2015   •   23:11

Preşedintele Klaus Iohannis mai face un pas. La un an de când a preluat mandatul, şeful statului are site nou.

"Vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am iniţiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparenţă, navigare facilă, comunicare integrată.(...) Mediul on-line reprezintă una dintre modalităţile prin care sunt permanent în legătură atât cu românii de acasă, cât şi cu cei din afara graniţelor", a scris preşedintele pe Facebook.

Campania din noiembrie 2014 a reprezentat cel mai bun exemplu al puterii oamenilor prezenţi în on-line, a mai spus preşedintele Iohannis.

Noul site vine, marţi, cu o interfaţă total schimbată şi cu noi funcţii. Principala modificare se referă la o secţiune nouă, intitulată "Scrie-i preşedintelui", de unde pot fi trimise mesaje către Klaus Iohannis.
 
Site-ul conţine şi o secţiune în care sunt grupate "documente programatice", cum ar fi programul prezidenţial al lui Klaus Iohannis, Acordul politic pentru finanţarea Apărării, discursul susţinut în Parlament cu ocazia depunerii jurământului, dar şi ale alocuţiuni importante ale şefului statului.
 
În plus, a apărut o nouă secţiune, intitulată "Angajamente", unde sunt prezentate detalii despre programul preşedintelui Iohannis pe domeniile politicii externe, apărare, statul de drept, diaspora, sănătate şi educaţie.
 
De asemenea, cei interesaţi se pot abona la Newsletter, pentru a primi mesaje cu privire la anunţurile puse pe site-ul Preşedinţiei. 

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close