Antena 3 CNN Politică L-a luat gura pe dinainte pe un candidat ARD: "Băsescu şi MRU au dorit să intru în cursa electorală"

L-a luat gura pe dinainte pe un candidat ARD: "Băsescu şi MRU au dorit să intru în cursa electorală"

L-a luat gura pe dinainte pe un candidat ARD: "Băsescu şi MRU au dorit să intru în cursa electorală"
Sursa foto: Foto: dcnews.ro
28 Noi 2012   •   19:37

Un candidat ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Alexandru Ciocâlteu, a declarat miercuri seară că preşedintele Traian Băsescu şi fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu au fost cei care au dorit ca el să intre în cursa electorală în sectorul 5 al Capitalei, informează Mediafax.

"Domnul Răzvan Ungureanu (...) şi domnul preşedinte Traian Băsescu (...) au dorit să vin aici şi să candidez în sectorul 5, deşi nu mai am vârsta aceea la care mă pot expune pentru a face politică", a afirmat Ciocâlteu.
   
În opinia sa, reprezentanţii ARD au greşit, din punct de vedere al promovării în campania electorală, neavând la dispoziţie posturi de televiziune unde "discuţiile să fie pe faţă".

"Aici e un mare minus. Nimeni nu a făcut nimic. De ce? Nu ştiu. Puteam să avem şi noi două programe de televiziune unde ar fi existat oameni de foarte bună calitate şi care ar fi anunţat şi ar fi fost foarte transparenţi -  uite ce face Guvernul Boc cutare lucru şi de ce nu face altfel, unde discuţiile ar fi fost pe faţă şi nu cum se poartă acum. De ce nu am făcut asta? Am greşit. Eu aşa cred", a susţinut Ciocâlteu.
   
Candidatul ARD a subliniat că nu doreşte să jignească USL sau pe acesteia fiindcă nu îl interesează aceste subiecte.
   
"Eu nu am să înjur USL pentru că nu mă interesează. Nu mă interesează nici domnul Ponta, nici domnul Antonescu", a declarat Ciocâlteu.
   
Miercuri seară, ARD şi-a lansat candidaţii pentru sectorul 5 la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

×
Subiecte în articol: MRU
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close