Antena 3 CNN Politică L. O. Vasilescu, despre Lăzăroiu: L-am botezat Sebastian Omidoiu, nu înţeleg ce a căutat în acea funcţie

L. O. Vasilescu, despre Lăzăroiu: L-am botezat Sebastian Omidoiu, nu înţeleg ce a căutat în acea funcţie

L. O. Vasilescu, despre Lăzăroiu: L-am botezat Sebastian Omidoiu, nu înţeleg ce a căutat în acea funcţie
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Sep 2011   •   09:30

Senatorul Lia Olguţa Vasilescu susţine că fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a fost demis după ce "probabil, Boc a resimţit că e un comunicator atât de puternic pe lângă preşedinte încât ar putea să îi vizeze funcţia", informează Mediafax. Senatoru Vasilescu a adăugat că ea l-a botezat "Sebastian Omidoiu".
   
Lia Olguţa Vasilescu a afirmat, într-o conferinţă de presă, că Sebastian Lăzăroiu "este filozof, poet, vorbeşte de Alba ca Zapada despre piticii de la Guvern, însă nu avea absolut nicio legătură cu ministerul în fruntea căruia a fost pus".
   
"Eu nu înţeleg ce a căutat vreodată domnul Sebastian Lăzăroiu în acea funcţie. Eu l-am botezat Sebastian Omidoiu încă de când a fost numit ministru şi m-am întrebat ce caută acolo. Chiar joi l-am atacat într-o conferinţă de presă şi l-am întrebat cum este posibil să vii cu o lege în Parlament şi să întrebi opoziţia de ce nu o votează, o lege referitoare la scăderea numărului de asistaţi sociali, în condiţiile în care tu recunoşti cu candoare că habar nu ai care este numărul de asistaţi sociali din România. Cum să poţi tu să faci o lege când tu nici măcar de unde să începi, care sunt premisele, asta ar fi trebuit să fie pusă în expunerea de motive", a declarat, duminică, senatorul Olguţa Vasilescu.
   
Ea a spus că după ce a fost demis, Sebastian Lăzăroiu se va ocupa cu "mai mult aplomb" de Mişcarea Populară.
 
Preşedintele Traian Băsescu a semnat vineri, la propunerea premierului Emil Boc, decretul pentru revocarea din funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a lui Sebastian Lăzăroiu.
   
De asemenea, Băsescu a semnat decretul pentru numirea Sulfinei Barbu în funcţia de ministru al Muncii.
   
Cererea de revocare a venit după ce Lăzăroiu a criticat, în mai multe ocazii, activitatea PDL şi a susţinut înfiinţarea unei mişcări de centru-dreapta care să includă mai mulţi vectori polici.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close