Antena 3 Politică La ordinea zilei. Gabriela Firea, atac pe față la Guvern: Eu am fost aleasă, Grindeanu a fost numit

La ordinea zilei. Gabriela Firea, atac pe față la Guvern: Eu am fost aleasă, Grindeanu a fost numit

08 Iun 2017   •   19:26
La ordinea zilei. Gabriela Firea, atac pe față la Guvern: Eu am fost aleasă, Grindeanu a fost numit

Dana Grecu a vorbit în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, despre declarațiile Gabrilei Firea, care a atacat Guvernul Grindeanu.

„Chiar dacă am fost criticată pentru faptul că am spus public care sunt nemulțumirile, eu cred că până la urmă facem parte cu toții din cetățenii responsabili. Și dacă nu se poate cu vorba bună, atunci trebuie să ne manifestăm și public. Guvernul este dat de majoritatea PSD-ALDE, Parlamentul are majoritate PSD-ALDE, Consiliul are majoritate. Nu avem niciun motiv să nu realizăm proiecte mai în Capitală. Eu nu am cerut ceva pentru mine. M-a durut declarația premierului care a spus că vreau să se întâmple cum vreau eu. Mi-aș fi dorit ca domnul prim ministru să transmită un mesaj bucureștenilor”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, atac pe față la Guvern: Eu am fost aleasă, Grindeanu a fost numit

 

„Pe mine mă interesează ca domnul Grindeanu să răspundă la acuzațiile Gabrielei Firea, care a venit să explice punctual despre ce este vorba în această poveste. Eu cred că evaluarea lui Grindeanu trebuie făcută pe zona asta de securism. Când ieși în spațiul public cu astfel de acuzații, este obligatoriu să răspundă. Deci domnul Grindeanu trebuie să vorbească în public despre ceea ce doamna Firea îi repetă de o săptămână”, a precizat Diana Tache.

Diana Tache, despre declarațiile Gabrielei Firea

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close