Antena 3 CNN Politică La Ordinea Zilei: Încolţit, Traian Băsescu acuză şi îl face "mincinos" pe Procurorul General

La Ordinea Zilei: Încolţit, Traian Băsescu acuză şi îl face "mincinos" pe Procurorul General

La Ordinea Zilei: Încolţit, Traian Băsescu acuză şi îl face "mincinos" pe Procurorul General
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Mar 2015   •   19:17
Adrian Rădulescu, omul care i-a aranjat lui Traian Băsescu afacerea Nana a fost audiat astăzi la DNA. Încă nu se ştie în ce calitate a fost invitat să dea declaraţii. 
 
La scurtă vreme după ce Rădulescu a ieşit de la DNA, fostul preşedinte a ieşit şi el, nervos, să vorbească jurnaliştilor adunaţi la sediul PMP. A ţipat la justiţia care l-a lăsat în pace 10 ani, cât a locuit la Cotroceni. De fapt, CSM l-a reclamat astăzi pe Băsescu Inspecţiei Judiciare, că i-a atacat pe procurori în cazul sechestrului pus pe moşia de la Nana. În replică, Băsescu l-a făcut "mincinos" pe Procurorul General. 
 
Mihai Fifor, şeful comisiei parlamentare care a anchetat situaţia de la Nana a explicat, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", realizată de Dana Grecu, că, din punct de vedere procedura, tot ce se putea face s-a făcut, dar a opinat că episodul de astăzi al fostului preşedinte se poate încadra în logica "nu e bine, domnule chestor".
 
"Cred că am asistat la un nou episod "nu e bine, domnule chestor". Eu am avut senzaţia că a fost un soi de ameninţare. Dincolo de asta, da, a existat o comisie de anchetă pentru ce s-a întâmplat la Nana, comisia şi-a făcut treaba pe regulament. Între timp, a pornit şi o investigaţie a corpului de control al premierului şi apoi a ajuns la Parchetul General", a explicat Fifor. 
 
Radu Tudor a adăugat că fostul preşedinte pare să uite că timp de 10 ani fost lăsat în pace de "prietenii" săi, procurorii. 
 
"În stilul inconfundabil, Traian Băsescu ne ia pe toţi de proşti. Anchetele au pornit fără nicio legătură cu ce investiga Parlamentul. În timp ce ei căutau oameni şi fapte, Parchetul General a pornit o anchetă. Ca să respectăm o minimă raţiune, ancheta Parchetului a pornit ancheta Parlamentului. Traian Băsescu a elogiat procurorii timp de 10 ani, prietenii lui, lupta anticorupţie, asta s-a întâmplat şi în chestiunea Nana."
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close