Antena 3 CNN Politică La ordinea zilei: Pe ce salariu se întoarce Sorin Grindeanu în viața publică, ca șef al ANCOM

La ordinea zilei: Pe ce salariu se întoarce Sorin Grindeanu în viața publică, ca șef al ANCOM

La ordinea zilei: Pe ce salariu se întoarce Sorin Grindeanu în viața publică, ca șef al ANCOM
Sursa foto: Foto: Sorin Grindeanu/Facebook
23 Oct 2017   •   18:34

UPDATE: Sorin Grindeanu ar fi reacționat, în urma dezvăluirilor cu privire la salariul său, și a anunțat că nu va câștiga 10.000 de euro pe lună, dacă va ajunge șeful ANCOM.

Ulterior, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a precizat în emisiunea La ordinea zilei că salariul șefului ANCOM este de 1.800 de euro pe lună.

Dana Grecu a dezvăluit, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, că, potrivit unor surse, fostul premier Sorin Grindeanu ar urma să câștige un salariu de 10.000 de euro pe lună, în condițiile în care va primi șefia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Sorin Grindeanu este, oficial, propunerea premierului Mihai Tudose pentru șefia ANCOM, după ce Adrian Diță a demisionat. 

Cel mai probabil, propunerea lui Tudose va fi votată de Parlament joi. Dacă va fi propus pentru funcţia de preşedinte ANCOM, Sorin Grindeanu va primi voturi de la aceiaşi parlamentari PSD şi ALDE care l-au demis în iunie.

Invitat în emisiune, jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat că, prin nominalizarea lui Sorin Grindeanu la șefia ANCOM, se încearcă o „ieșire a acestuia din politică într-o parașută de aur”.

„Alminteri, la Timișoara, el putea fi mereu o alternativă”, a spus Bogdan Chirieac.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close