Antena 3 CNN Politică La ordinea zilei. Sorin Grindeanu ar renunța la câțiva miniștri, nu și la funcție

La ordinea zilei. Sorin Grindeanu ar renunța la câțiva miniștri, nu și la funcție

La ordinea zilei. Sorin Grindeanu ar renunța la câțiva miniștri, nu și la funcție
08 Iun 2017   •   20:34

Dana Grecu a prezentat în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, scandalul din ultimele zile de la PSD, dar și reacțiile președintelul României Klaus Iohannis și a premierului Grindeanu, despre o posibilă remaniere.

„Există o evaluare permanentă pe care o face şi coaliţia, e o evaluare pe care o am şi eu. Sunt lucruri pe care eu le consider normale şi pe care - nu neapărat schimbările de miniștri sunt importante, cât acolo unde lucrurile poate pot fi făcute mai bine, să putem să îmbunătăţim activitatea. Nu există tensiuni, nu există lucruri de acest tip, tot timpul trebuie să existe argumente”, a declarat Sorin Grindeanu.

În acest context, Răzvan Prișcă spune că nu înțelege de la ce a pornit acest scandal în PSD, având în vedere că în urmă cu câteva luni, Sorin Grindeanu era considerat cel mai potrivit pentru funcția de premier.

„Nu înțeleg de la ce s-au certat, care e motivul. Nu văd ce s-a întâmplat în Guvern. Adică nu am văzut niciun ministru care să fi fost mai bun în ultima lună și să fi generat o invidie în partid, nu am văzut nicio reușită. La început m-am gândit că o fi vreo diversiune legată de Legea salarizării unitare, dar văd că nu s-a întâmplat treaba asta. Oamenii ăștia au câștigat alegerile de 6 luni. Atunci, domnul Dragnea era în plină campanie electorală, adică tot ce a spus în campanie a plusat de vreo 10 ori în primele trei luni de guvernare, spunea că are o relație foarte bună cu Grindeanu și de 5-6 zile, toată lumea s-a pus pe premier, de parcă până acum premierul nu era același”, a precizat Răzvan Prișcă, PNL

Mai mult, președintele Klaus Iohannis a spus că nu a fost informat despre o posibilă schimbare a premierului.

„Sunt convins că dacă ar fi ceva serios, ar veni să mă anunțe de aceaste probleme. Nu pot să spun mai multe pentru că nu am discutat aceste chestiuni. Dacă ar fi ceva, probabil ar veni să mă informeze săptămâna viitoare, când voi fi înapoi la Cotroceni”, a  declarat Klaus Iohannis.

Sorin Grindeanu ar renunța la câțiva ministri, nu și la funcție

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close