Antena 3 CNN Politică La ordinea zilei: Un lider PNL se pregătește de anticipate. ”Guvernul Grindeanu nu prinde Crăciunul”

La ordinea zilei: Un lider PNL se pregătește de anticipate. ”Guvernul Grindeanu nu prinde Crăciunul”

La ordinea zilei: Un lider PNL se pregătește de anticipate. ”Guvernul Grindeanu nu prinde Crăciunul”
Sursa foto: Foto: gov.ro
15 Mar 2017   •   18:14

Dana Grecu și Radu Tudor au prezentat, miercuri, în emisiunea ”La ordinea zilei”, declarația recentă a liberalului Cătălin Predoiu, care scrie că ”Guvernul Grindeanu nu va prinde Crăciunul”.

”Antreprenorii sunt agresați de fisc și de legislația imprevizibilă, politica salarială amenință exporturile, dezechilibrul dintre consum și investiții este cronic de pe vremea lui Ponta și nu produce dezvoltare, blocajul este aproape total la nivelul accesării fondurilor UE, construcția bugetară este bazată pe fantasme și nu pe realitatea economică. Toate acestea vor aduce foarte curând o notă de plată cruntă pentru prezentul și viitorul României.

(...) Avem un tablou sumbru al capacității administrative și alarmant în ce privește echilibrul macro-bugetar. (...) Dupa veselia de operetă a guvernului (apropo, nimeni nu bagă de seamă prestația tragicomică a ministrului agriculturii, Petre Daea, stiu ca va urma o perioada neagră în care nota de plată va trebui achitată de noi toți. Și mai cred că guvernul Dragnea-Grindeanu, nu va prinde Crăciunul, din toate aceste motive și din multe altele de care vă voi vorbi mai pe larg zilele următoare. (...) Ei vorbesc în culise de suspendarea Președintelui, pentru că realitatea economică este pe cale să-i demită pe ei în următoarele 6-12 luni. Cred că PNL ar trebui să fie pregătit în acest interval inclusiv pentru alegeri anticipate. Românii au ieșit recent în stradă pentru transparență și integritate în funcții publice, cu siguranță vor ieși și pentru deteriorarea majoră a condițiilor de trai”, a scris Cătălin Predoiu.

Invitat în emisiune, deputatul PNL Daniel Zamfir a spus despre colegul său de partid că ar trebui să se abțină de la declarații, arătând că Predoiu se numără printre persoanele cele mai nepotrivite să vorbească în numele PNL.

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close