Antena 3 CNN Politică Lansare UNPR de 1 Mai în Piaţa Revoluţiei. Micul şi berea dispar, rămân concertele şi mitingul

Lansare UNPR de 1 Mai în Piaţa Revoluţiei. Micul şi berea dispar, rămân concertele şi mitingul

Lansare UNPR de 1 Mai în Piaţa Revoluţiei. Micul şi berea dispar, rămân concertele şi mitingul
Sursa foto: UNPR
27 Apr 2010   •   14:17

Sindicalişti şi concerte vor marca lansarea Uniunii Naţionale pentru Progresul României în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, pe 1 Mai. Parlamentarii independenţi au decis să renunţe la ideea lansării pe Câmpia Libertăţii de la Blaj datorită distanţei prea mari care trebuia parcursă atât de ei, cât şi de invitaţi, susţin surse din cadrul UNPR. Totodată pentru a se disocia de imaginea tradiţională a PSD, independenţii lui Oprea au decis să nu însoţească manifestarea cu bere şi mici, ci numai cu concerte şi miting.

Scena, care va fi amplasată în faţa Palatului Regal, va fi folosită pentru prezentarea echipei interimare a noului partid care va fi aleasă înainte de eveniment în cadrul unei Conferinţe Naţionale Extraordinare. Potrivit surselor citate, Marian Sârbu va fi ales preşedinte, Gabriel Oprea, preşedinte executiv, Cristian Diaconescu, preşedinte de onoare, Neculai Onţanu, secretar general, plus alţi opt vicepreşedinţi.

Garnitura de conducere a UNPR va fi aleasă cu titlu interimar până în toamnă când este preconizată a avea loc prima Conferinţă a formaţiunii în care va fi aleasă conucerea propriu-zisă pentru următorii patru ani.

UNPR va mai organiza în aceeaşi zi şi un miting la care speră să fie prezenţi o bună parte din liderii sindicali cu care au tot discutat în ultimele luni, în special cu cei de la BNS.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close