Antena 3 CNN Politică Lansarea candidaţilor UNPR pentru alegerile locale. Onţanu: Echipa va fi condusă în teren de un căpitan de excepţie

Lansarea candidaţilor UNPR pentru alegerile locale. Onţanu: Echipa va fi condusă în teren de un căpitan de excepţie

Lansarea candidaţilor UNPR pentru alegerile locale. Onţanu: Echipa va fi condusă în teren de un căpitan de excepţie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Mai 2012   •   12:50

Secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile locale, că "echipa UNPR va fi condusă în teren de un căpitan de excepţie", Anghel Iordănescu.
   
Senatorul UNPR Anghel Iordănescu candidează din partea partidului la Primăria Generală a Capitalei.
   
Onţanu s-a declarat convins, în intervenţia sa, că partidul va obţine un rezultat bun în ţară şi în Bucureşti.
   
Neculai Onţanu a subliniat că partidul din care face parte nu propune candidaţi care văd aceste funcţii ca "o trambulină" pentru alte funcţii.
   
El a subliniat că membrii UNPR sunt dispuşi să renunţe la funcţiile de deputat şi senator pentru cele de primar.
   
"Să facem din UNPR surpriza alegerilor din Bucureşti şi din toată ţara", a mai spus edilul Sectorului 2.
   
"UNPR are toate motivele să privescă cu încredere spre primul său test electoral", a fost de părere Neculai Onţanu.
   
În timpul prezentării candidaţilor acestei formaţiuni politice pentru funcţiile de preşedinte de consilii judeţene şi primar de municipii, Neculai Onţanu a anunţat care va fi imnul electoral al UNPR în Bucureşti, arătând că acesta este "frumos, drăguţ şi apreciat de oameni". Melodia "Că bogat e greu, că sărac e rău" a fost interpretată, acompaniat de acordeon, de Nelu Greblă.
   
Menţionând că UNPR este singurul partid în ultimii 20 de ani care a fost creat de la zero şi care a reuşit să se impună pe scena politică românească, secretarul general al UNPR a arătat că acest partid a asigurat stabilitatea politică, pentru ca România să nu intre în colaps.
   
Onţanu a spus că UNPR nu este interesat de funcţii, el menţionând că reprezentanţii acestei formaţiuni politice au cerut, cu ocazia semnării protocolului de susţinere a Guvernului Ponta, doar adoptarea taxei pe averile foarte mari.
   
El a spus că, astfel, vor putea fi strânşi bani la bugetul de stat pentru salarii şi pensii.
   
Uniunea Naţională pentru Progresul României îşi lansează, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, candidaţii la alegerile locale din 10 iunie.
   
La eveniment participă preşedinţii Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, secretarul general Neculai Onţanu, membri ai conducerii partidului, parlamentari ai partidului, candidaţi din întreaga ţară şi aproximativ o mie de membri şi susţinători ai UNPR.
   
Secretarul general UNPR şi preşedintele organizaţiei din Capitală, Neculai Onţanu, care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2, este coordonatorul pentru Bucureşti al campaniei.
   
Liderul UNPR Gabriel Oprea va coordona campania partidului la nivel naţional, iar preşedintele de onoare Cristian Diaconescu va fi purtătorul de cuvânt.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close