Antena 3 CNN Politică Laszlo Borbely: Nu-mi amintesc ca Hunor să fi spus ceva jignitor la adresa contracandidaţilor. E integru şi transmite mesaje pozitive

Laszlo Borbely: Nu-mi amintesc ca Hunor să fi spus ceva jignitor la adresa contracandidaţilor. E integru şi transmite mesaje pozitive

Laszlo Borbely: Nu-mi amintesc ca Hunor să fi spus ceva jignitor la adresa contracandidaţilor. E integru şi transmite mesaje pozitive
de M.T.    |    17 Oct 2014   •   20:56

Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor, este singurul care nu a lansat atacuri şi jigniri la adresa contracandidaţilor săi, mesajele sale fiind mereu pozitive, a declarat vicepreşedintele partidului, Laszlo Borbely.

„Nu-mi aduc aminte ca domnul Kelemen Hunor să fi spus ceva jignitor a adresa contracandidaţilor. Nu cred ca, în aceste zile, şi nu numai, Kelemen Hunor să fi spus ceva care să depăşească o anumită limită”, a afirmat Borbely, citat de Agerpres.

„Aici cred că cetăţenii ar trebui să se gândească cine ar fi preşedintele cel mai bun. Cred că Kelemen Hunor e un om integru, iar mesajele pe care le transmite sunt pozitive, dar, din păcate, vedem că alte lucruri sunt mai importante pentru alţii în campania electorală”, a adăugat oficialul UDMR.

În opinia lui Laszlo Borbely, actuala campanie electorală „este cea mai urâtă din ultimii 25 de ani”.

„De fapt, campania asta nu se referă la ceea ce ar trebui să însemne o campanie pentru Preşedinţie. Nu există programe clare sau nu pot fi comunicate aceste programe clare. Cetăţenii nu înţeleg ce anume vor să le ofere candidaţii din postura de preşedinte al României. E vorba de o campanie a dosarelor, de o campanie a denigrărilor, de o campanie în care se introduc şi elemente din viaţa privată în disputa politică, ceea ce este condamnabil”, crede Borbely.

„Eu sunt foarte dezamăgit pentru că, după părerea mea, printr-o asemenea campanie pierdem cu toţii. Nu câştigă nimeni şi nu câştigă mai ales democraţia. Nu serveşte nici imaginii României, nu aşa ar trebui să arate o campanie electorală, dar asta suntem, aşa e societatea românească după 25 de ani”, a concluzionat vicepreşedintele UDMR.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close