Antena 3 CNN Politică Laszlo Tokes: UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică

Laszlo Tokes: UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică

Laszlo Tokes: UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iul 2013   •   15:22
Europarlamentarul Laszlo Tokes a spus, sâmbătă, la dezbaterile Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad, că "UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică", furând "sume importante de bani", şi a adăugat că nu se poate colabora "cu aceşti oameni", conform Mediafax.
Laszlo Tokes a declarat, la Universitatea de Vară "Balvanyos", că este nevoie de oameni care să nu şi-au erodat credibilitatea, spunând că UDMR "reprezintă o mafie politică". 
"UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică, a furat sume importante de bani. Cu aceşti oameni nu putem colabora, trebuie să căutăm oameni care nu şi-au erodat credibilitatea", a precizat Tokes.
De asemenea, el l-a acuzat pe preşedintele Partidului Civic Maghiar (PCM), Szasz Jeno, că face campanie pentru UDMR. 
"Noi am creat PPMT (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania - n. r.), pentru că partidul lui Jeno (PCM - n.r.) s-a abătut de la ideal, iar acum Jeno face campanie pentru UDMR", a spus Tokes Laszlo. 
La Universitatea de Vară "Balvanyos", care a ajuns la cea de-a 24-a ediţie, participă peste 350 de invitaţi şi personalităţi din România, Ungaria, Marea Britanie, Italia, Spania, Elveţia, Finlanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Voivodina.
 

×
Subiecte în articol: Laszlo Tokes UDMR Universitate vara
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close