Antena 3 CNN Politică Laurențiu Gîdei, deputat PSD: "În centrele organizate cu eforturi locale nu se livrează vaccin"

Laurențiu Gîdei, deputat PSD: "În centrele organizate cu eforturi locale nu se livrează vaccin"

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, susține că în centrul de vaccinare din Târgu Bujlor, județul Galați, nu se livrează dozele de ser necesare pentru imunizarea populației.

Laurențiu Gîdei, deputat PSD: "În centrele organizate cu eforturi locale nu se livrează vaccin"
Sursa foto: Facebok / Laurnțiu Gîdei / Hepta
de Maria Zărnescu    |    06 Mai 2021   •   12:11

Gîdei este de părere că Guvernul livrează cantități impresionante de vaccin în vestul țării, dar la centrul de vaccinare din județul Galați au ajuns doar 12 doze de Pfizer, în cursul zilei de luni.

"Hai cu toții la vaccin , am ajuns și nu găsim!" Situație bizară la centrul de vaccinare din Tg.Bujor.  Lipsă vaccin! Pfizer!

Guvernul livrează cantități impresionante în comunitățile din vestul țarii, latră haotic clasamente cu "ai lor",  dar restul poporului ce face? Așteaptă pe "Gheorghiță la portiță" să vină cu televiziunea și seringa?

Ieri au fost livrate doar 12 doze Pfaizer, astăzi nimic, mâine nimic și ne batem cu pumnul în piept că organizarea este impecabilă! Sunt persoane programate dar care nu pot fi vaccinate", a scris deputatul PSD pe Facebook.

Totodată, Gîței acuză că sunt persoane programare la vaccinare, ce nu pot fi imunizate, pentru că nu există doze de ser anti-COVID în localitate.

"Domnilor guvernanți, tratați cetățenii în mod egal! Vă place spectacolul , organizați peste tot modalități de vaccinare, (încă puțin și vaccinați și la disco) dar în centrele organizate cu eforturi locale NU livrați vaccin! Livrați vaccin și în județul Galați", a adăugat el.

"Hai cu toții la vaccin , am ajuns și nu găsim".!!! Situație bizară la centrul de vaccinare din Tg.Bujor. Lipsă...

Publicată de Laurentiu Viorel Gîdei pe Miercuri, 5 mai 2021

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close