Antena 3 CNN Politică Lăzăroiu: Adversarul USL nu este PDL, ci aritmetica. PDL practic a câştigat alegerile din 2012

Lăzăroiu: Adversarul USL nu este PDL, ci aritmetica. PDL practic a câştigat alegerile din 2012

Lăzăroiu: Adversarul USL nu este PDL, ci aritmetica. PDL practic a câştigat alegerile din 2012
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Sep 2011   •   12:07
Sebastian Lăzăroiu, ministrul Muncii, a declarat sâmbătă, la şcoala de vară a PDL că partidul va câştiga alegerile din 2012 pe „neputinţa adversarului”.

"Cred că PDL practic a câştigat alegerile din 2012, dar le-a câştigat şi le va câştiga pe neputinţa adversarului. Alegerile parţiale din Neamţ şi Maramureş au arătat că USL nu poate lua mai mult de 50% plus 1. În momentul acesta, adversarul USL nu e PDL, ci aritmetica”, a declarat Lăzăroiu în faţa a sute de democrat-liberali.

"Ei au luat maxim 45% într-un colegiu favorabil. Dacă în colegiile cele mai bune nu poţi depăşi 45%, înseamnă că media nu poate fi de 50%. Sunt condamnaţi să piardă”, a adăugat liderul democra-liberal.

Lăzăroiu a adăugat, însă, că PDL riscă să piardă, totuşi, alegerile din 2014, dacă nu reuşeşte, chiar în acest an, să coaguleze toate forţele de centru-dreapta din România.

"PDL nu poate singur. PDL poate doar să câştige alegerile din 2012, va face iar o coaliţie fragilă, care să depăşească 50 plus 1. Nu candidatul e cel care lipseşte PDL pentru alegerile din 2014. Sunt mulţi candidaţi potenţiali. PDL-ului îi lipseşte o viziune pentru 2014” a conchis Lăzăroiu.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close