Antena 3 CNN Politică Lăzăroiu, despre migrarea lui Frunzăverde: Să te văd, Sorine, când te schimbi la vestiar...

Lăzăroiu, despre migrarea lui Frunzăverde: Să te văd, Sorine, când te schimbi la vestiar...

Lăzăroiu, despre migrarea lui Frunzăverde: Să te văd, Sorine, când te schimbi la vestiar...
de M.Z.    |    28 Mar 2012   •   14:59

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu comentează ironic demisia lui Sorin Frunzăverde din PDL şi migrarea acestuia către opoziţie.

"Îi e frică să vorbească la telefon ca să nu fie ascultat, dar se duce în partidul celui care se uită pe gaura cheii. Să te văd data viitoare, Sorine, când te schimbi la vestiar... Adică eu nu vreau să te văd. Ştiu pe cineva care vrea", scrie Lăzăroiu, pe Facebook.




Sorin Frunzăverde a declarat, astăzi, că România este "un stat poliţienesc", în care trebuie să îţi pui problema dacă nu ai telefonul ascultat sau chiar dacă nu există înregistrări ambientale. Politicianul a subliniat că nu se referă la înregistrările făcute de presă.

Marţi, Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL, a anunţat că demisionează din partidul în care activa până acum, şi va trece la PNL.

Mai mult, reprezentanţii liberalilor au declarat că Frunzăverde va candida ca membru PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL, funcţie pe care o deţine şi în acest moment.

Frunzăverde a fost considerat unul dintre "greii" PDL, care a şi făcut comentarii critice la adresa democrat-liberalilor în ultimul timp.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close