Antena 3 CNN Politică Lăzăroiu, despre o copertă cu "Albă ca Zăpada": "Wtf! De când face Playboy politică?"

Lăzăroiu, despre o copertă cu "Albă ca Zăpada": "Wtf! De când face Playboy politică?"

Lăzăroiu, despre o copertă cu "Albă ca Zăpada": "Wtf! De când face Playboy politică?"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Dec 2011   •   21:51
Fostul ministru Sebastian Lăzăroiu a postat, marţi, pe contul de Facebook, comentariul "Wtf! De când face Playboy politică?" la o imagine a copertei revistei Playboy, potrivit Mediafax. Imaginea reprezintă o tânără ce pozează nud, cu un măr roşu în mână şi un voal alb pe care scrie "Albă ca Zăpada există!".
 
"Wtf! (What the fuck!, n.r.). De când face Playboy politică?", a postat Lăzăroiu comentând coperta numărului din decembrie al revistei Playboy.
 
Postarea lui Lăzăroiu a primit "like" de la mai mulţi utilizatori de Facebook.

"Încă o dovadă că sunteţi genial, domnule Lăzăroiu", este unul dintre comentarii.
 
Lăzăroiu afirma, într-un editorial publicat de o revistă în decembrie 2010, că partidele "vor fi foarte prudente să promită marea cu sarea" în 2012, an electoral în care conceptul-cheie va fi "Albă-ca-Zăpada" - o schimbare fundamentală în ordinea socială şi instituţională.
 
"Albă-ca-Zăpada" va fi conceptul-cheie al anului 2012. Unii îl înţeleg ca pe o nouă formaţiune politică, alţii ca pe un vechi partid, radical transformat. Eu l-aş înţelege mai degrabă ca pe o schimbare fundamentală în ordinea socială şi instituţională. Eşecul marilor agregate, fie că vorbim despre state, bănci sau corpo­raţii, are consecinţe dramatice asupra democraţiei elective. Sobrietatea, cumpătarea şi competiţia onestă vor domina populismul, clientelismul leneş şi risipa veselă din administraţie. Societatea a intrat deja în alertă. Şi îşi va găsi propriile forme de veghe", susţinea Lăzăroiu.
 
Conceptul lansat de Lăzăroiu a fost comentat, criticat şi ironizat de analişti, de presă, de politicieni şi inclusiv de către reprezentanţi ai PDL.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close