x close

Lăzăroiu despre posibila trecere a aripii Udrea la Mişcarea Populară: MP nu este o barcă de salvare pentru vreo grupare din PDL

de G.S.    |    14 Apr 2013   •   10:37
Lăzăroiu despre posibila trecere a aripii Udrea la Mişcarea Populară: MP nu este o barcă de salvare pentru vreo grupare din PDL 416 Foto: Agerpres

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a scris, pe o reţea de socializare, că scenariile privind trecerea aripii Udrea la Mişcarea Populară nu fac decât să păteze imaginea noii fundaţii.

“E o practică obişnuită asta. Când vrei să maculezi ceva începi să inventezi. Îţi dă cineva pe surse şi tu sugerezi tot felul de scenarii subterane. Mişcarea Populară e o fundaţie şi nu o barcă de salvare pentru vreo grupare din PDL. PDL sau, mă rog, partidele care îl compun, trebuie să îşi ducă până la capăt crucea”, spune Lăzăroiu, conform pesurse.ro.

“Electoratul trebuie să-i reevalueze la următoarele alegeri. Mişcarea Populară e o fundaţie. Cine îşi caută partid trebuie să caute prin altă parte”, a mai scris consilierul lui Băsescu.

“O fundaţie nu se poate transforma în partid. Fundaţia rămâne fundaţie indiferent dacă se ridică sau nu un partid pe valul ei. Partidul ăla care se va ridica (dacă) tot va trebui să respecte valorile fundaţiei şi criteriile de recrutare. Altfel, fundaţia nu îl va susţine”, precizează Lăzăroiu.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati