Antena 3 CNN Politică Lăzăroiu: N-am observat la PDL valori sau doctrină, singurul liant e dorinţa de a rămâne la putere

Lăzăroiu: N-am observat la PDL valori sau doctrină, singurul liant e dorinţa de a rămâne la putere

Lăzăroiu: N-am observat la PDL valori sau doctrină, singurul liant e dorinţa de a rămâne la putere
25 Iun 2010   •   08:34

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, a declarat că nu a observat la PDL valori sau doctrină şi că singurul liant din interiorul partidului este "dorinţa de a rămâne la putere".

Sebastian Lăzăroiu a afirmat la videochat-ul Realitatea.net că ultimele două luni au reprezentat un bun test - "să vezi cum reacţionează un partid într-o situaţie neobişnuită, în care n-a mai fost pus niciun partid aflat la guvernare, să taie pensii şi salarii".

"Am observat starea asta de panică. Într-un anume moment, s-a văzut că nu există niciun liant în partid, decât dorinţa de a rămâne la putere. Nu am văzut valori, nu am văzut doctrină, nu am văzut ? credem noi, toţi credem în asta şi atunci aşa trebuie făcut. Aici mai e de lucru la PDL", a spus Lăzăroiu, citat de Mediafax.

El a mai spus, referindu-se la reforma statului şi la subiectul Parlament unicameral, că va fi proces dificil . "Până la urmă, aici măcar există o sancţiune, uşor de anticipat, pentru că e o dorinţă a unei majorităţi a românilor. Dacă nu se face până în 2012, mi-e teamă că cei care se vor opune vor plăti", a mai spus consilierul prezidenţial.

Lăzăroiu a apreciat că, din punctul de vedere al PDL "suntem în era post-Băsescu" şi că şeful statului este un fost simbol şi lider al partidului.

"Aici s-a întârziat foarte mult. Nici nu trebuia să se ajungă în anul de graţie 2010, când preşedintele câştigă un al doilea mandat şi nu mai are miză electorală, partidul să-şi pună întrebarea: noi ce facem în 2014? Trebuia mai de demult să apară (această întrebare- n.r.). Asta arată că, de fapt, în ultimul an şi jumătate nu prea a existat viaţă de partid. Au existat campanile electorale, când partidul s-a mobilizat la maximum şi a obţinut scoruri bune, dar, între campanii, nu a existat nimic, decât actul executiv. Toţi erau în Guvern şi luau măsuri executive", a conchis Lăzăroiu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close