Antena 3 CNN Politică Lăzăroiu: PDL nu va câştiga alegerile pe cont propriu. S-a erodat, ca şi premierul

Lăzăroiu: PDL nu va câştiga alegerile pe cont propriu. S-a erodat, ca şi premierul

Lăzăroiu: PDL nu va câştiga alegerile pe cont propriu. S-a erodat, ca şi premierul
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Sep 2011   •   14:26

PDL nu va reuşi să câştige alegerile pe cont propriu, este de părere chiar un membru al guvernului Boc, Sebastian Lăzăroiu, un specialist al sondajelor, ajuns acum ministru al Muncii. Lăzăroiu mărturiseşte că nu vrea să intre în PDL, cel puţin nu în actuala formă a partidului.

Sebastian Lăzăroiu le-a declarat ziariştilor că, dacă ar trebui să se înscrie într-un partid politic de centru-dreapta, PDL-ul, aşa cum este el acum, nu ar fi o variantă.

"Aş face-o, dacă ar fi vorba nu de PDL aşa cum este el acum, ci de o platformă mai largă de centru dreapta. Cred că e necesară, pentru că PDL-ul nu mai are capacitatea în momentul ăsta să adune tot electoratul de centru dreapta din România", a declarat ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu.

Demnitarul nu crede că formaţiunea condusă de Emil Boc este în stare să câştige alegerile de una singură.

"Nu, nu poate singur să câştige (PDL - n.r.). Nu poate, pentru că şi PDL-ul, nu doar premierul, s-au erodat în perioada asta. A fost şi o slabă comunicare, şi ei recunosc asta", a completat Lăzăroiu.

Surprinzător este că Sebastian Lăzăroiu spune că uşa PDL, în proiectul Mişcării Populare, este deschisă pentru liberalii nemulţumiţi, inclusiv pentru Dinu Patriciu, care, deşi este mai radical, gândeşte la fel ca democrat-liberalii. În ceea ce priveşte UNPR, Lăzăroiu a spus că i-ar sfătui pe oamenii lui Gabriel Oprea să participe singuri în alegeri.

 


×
Subiecte în articol: Sebastian Lãzãroiu pdl
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close