Lăzăroiu: Traian Băsescu va veni în Mişcarea Populară după ce îşi termină mandatul la Cotroceni

de M.Z.    |    15 Mai 2013   •   23:37
Lăzăroiu: Traian Băsescu va veni în Mişcarea Populară după ce îşi termină mandatul la Cotroceni
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a spus, miercuri seara, că preşedintele Traian Băsescu se va alătura Fundaţiei Mişcarea Populară după ce îşi va încheia mandatul la Cotroceni.
 
"Este fundaţia în care preşedintele se va întoarce după ce îşi va încheia mandatul, nu ştiu dacă într-o funcţie. În momentul acesta nu este membru al Mişcării Populare. După ce îşi va termina mandatul este fundaţia în care se va întoarce", a afirmat Lăzăroiu, potrivit Agerpres
 
În context, preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat că şeful statului va participa în perioada următoare la dezbaterile publice şi evenimentele importante pe care le va organiza această fundaţie. 
 
"Domnul preşedinte a spus în mai multe rânduri că va veni alături de noi, va participa direct la dezbaterile publice pe care Mişcarea Populară le va organiza începând din momentul în care vom avea destule filiale. În câteva săptămâni vom anunţa un program al acestor dezbateri, e o problemă de săptămâni", a declarat Marian Preda.  
 
Marian Preda şi Sebastian Lăzăroiu, împreună cu consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu şi Daniel Funeriu, au participat, miercuri seara, la Galaţi, la lansarea filialei locale a Fundaţiei Mişcarea Populară. 


 

ExitPOLL
Parteneri
x close