Antena 3 CNN Politică Le-a dat cu minus! Anastase şi-a anulat vizita în Marea Britanie pentru a asigura cvorum numirii lui Meleşcanu la SIE

Le-a dat cu minus! Anastase şi-a anulat vizita în Marea Britanie pentru a asigura cvorum numirii lui Meleşcanu la SIE

Le-a dat cu minus! Anastase şi-a anulat vizita în Marea Britanie pentru a asigura cvorum numirii lui Meleşcanu la SIE
Sursa foto: Foto:Mediafax
29 Feb 2012   •   12:47

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi Sever Voinescu şi-au anulat anulat vizita în Marea Britanie, programată pentru luni şi marţi, din cauza "agendei politice extrem de încărcate". Acest anunţ a fost făcut abia astăzi. Programul era deja anunţat, cuprindea întâlniri ale delegaţiei române cu nume grele ale politicii britanice.

PDL-iştii au rămas însă în Bucureşti pentru a asigura aprobarea numirii lui Teodor Meleşcanu la SIE. Reprezentanţii opoziţiei au absentat, fiind în protest parlamentar.

Anastase a dat asigurări că acest lucru nu reprezintă "nicio problemă din punct de vedere diplomatic", scrie Mediafax.
   
"Vă asigur că nu este nicio problemă din punct de vedere diplomatic.Vizita a fost anulată la cererea mea, din cauza agendei politice extrem de încărcate", a spus Anastase.
       
"Anularea vizitei nu are nimic senzaţional. Este o procedură diplomatică uzitată de a reprograma întâlnirile în funcţie de programul unui demnitar al statului. Anularea vizitei nu prejudiciază cu nimic bunele relaţii între România şi Marea Britanie", a precizat Roberta Anastase.
   
Parlamentarii puterii au fost prezenţi, marţi, la şedinţa plenului reunit convocată pentru validarea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de director al SIE. Reprezentanţii opoziţiei au absentat, fiind în protest parlamentar.

×
Subiecte în articol: Roberta Anastase Marea Britanie Melescanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close