Antena 3 CNN Politică Legendele despre mustata lui Liviu Dragnea sunt reale! Nu si-a dat-o niciodata jos! Doar in Armata l-au ras cu forta: "M-au pedepsit pentru ca saream gardul unitatii"

Legendele despre mustata lui Liviu Dragnea sunt reale! Nu si-a dat-o niciodata jos! Doar in Armata l-au ras cu forta: "M-au pedepsit pentru ca saream gardul unitatii"

Legendele despre mustata lui Liviu Dragnea sunt reale! Nu si-a dat-o niciodata jos! Doar in Armata l-au ras cu forta: "M-au pedepsit pentru ca saream gardul unitatii"
28 Ian 2017   •   14:14

 

Liviu Dragnea nu si-a dat jos niciodata mustata. Legenda celei mai cunoscute mustati din Romania a dezvaluit-o chiar el intr-un amplu interviu.

 

„Nu mi-am dat-o jos (mustata n.r.). A fost dorinta mare a bunicului si tatalui meu sa-mi las mustata sa creasca. Ei au fost foarte suparati cand, din cauza comportamentului meu nu foarte adecvat in armata... Eram destul de nebuni in armata. Dupa ce am luat la facultate, am facut armata la termen redus, la o unitate din Pantelimon. Am fost tuns la zeri si eu si alti colegi. Mi-au ras si mustata. Am fost cel mai suparat om. Am evitat sa ma vada tata pana mi-a crescut mustata. Si tata a fost suparat. M-au pedepsit atunci pentru ca saream gardul alaturi de alti colegi”, a povestit Liviu Dragnea la Adevarul Live.

Liviu Dragnea a tinut insa sa specifice ca printre „nebuniile” pe care le facea in timpul stagiului militar nu s-a numarat si mersul la femei. Era mai pasionat de... shopping.

„Marea noastra placere era sa sarim gardul si sa mergem pe jos pana incepea orasul. Era un magazin acolo si ne duceam sa ne luam cate ceva. Marea placere era cand ne intorceam in unitate si noi le aratam celorlalti ca am avut curaj si ca „am evadat” si am venit inapoi. Nu, nu mergeam la fete. Am facut multe nazbatii in armata. Era un comandant pe care il respectam, insa avea niste adjuncti nesuferiti. In fiecare dimineata se dadea onorul. Toata unitatea era adunata in careu, pe platou. Cand dadea raportul unul dintre adjuncti catre comandantul unitatii, era liniste mormantala. Noi nu il suportam pe cel care dadea raportul. Se purta urat cu noi, era foarte dur si dintr-o bucata. Asa ca am luat un caine sin unitate si, intr-o dimineata, i-am pus pe umeri exact gradele pe care le avea acela si i-am legat si o sapca. In linistea aceea si in gravitatea momentului, primul care a inceput sa rada a fost comandantul. Bineinteles, iar am fost pedepsit. Insa, am avut noroc in armata”, a mai spus Liviu Dragnea. 

×
Subiecte în articol: legenda mustata PSD Liviu Dragnea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close