Antena 3 Politică Denunţătorul Liei Olguţa Vasilescu, plătit de BNR. Ce sumă uriaşă a primit

Denunţătorul Liei Olguţa Vasilescu, plătit de BNR. Ce sumă uriaşă a primit

24 Feb 2017   •   21:16
Denunţătorul Liei Olguţa Vasilescu, plătit de BNR. Ce sumă uriaşă a primit
Sursa foto: Foto: Facebook

Banca Naţională a României (BNR) va cheltui peste 11 milioane de lei pentru construirea unei clădiri de birouri în Târgu Jiu. Lucrările vor fi efectuate de Recon SA, firmă patronată de unul din denunţătorii la DNA ai fostei primăriţe a Craiovei, actualul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, scrie Jurnalul Naţional.

BNR a atribuit pe 03.02.2017 un contract pentru executarea lucrărilor de amenajare a centrului de date de la Agenţia Gorj, în urma unei licitaţii restrânse. Clădirea de birouri care va fi ridicată în Târgu Jiu va costa 11.252.667,36 de lei (aproximativ 2,5 milioane de euro), fără TVA, iar construc­torul desemnat Recon SA are un termen de finalizare a lucrărilor de doi ani. Recon SA are sediul în localitatea doljeană Cârcea şi este una dintre cele mai impor­tante firme de construcţii din Oltenia. Acţionarii societăţii sunt George Petcu, Constantin Petcu şi Marian Petcu, ultimul fiind şi director general.

Banca Naţională i-a mai plătit în 2015 aproape 4,4 milioane de euro pentru reabilitarea agenţiei sale din Dolj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close