x close

Lia Olguţa Vasilescu, despre criticile lui Victor Ponta: „Sper că aceste reacţii să se calmeze”

01 Mar 2017   •   13:59
Lia Olguţa Vasilescu, despre criticile lui Victor Ponta: „Sper că aceste reacţii să se calmeze” Foto: Facebook

Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre criticile din ultima perioadă ale lui Victor Ponta la adresa PSD. Olguța Vasilescu este de părere că reacțiile de acest gen nu trebuie să apară în spațiul public, ci pot avea loc doar în interiorul partidului.

"Dacă un lider al partidului dorește să se exprime în spațiul public atât timp cât nu depășește o anumită limită nu este nicio problemă. Eu sunt unul din membrii de partid care sunt foarte critică în interiorul partidului, dar niciodată nu m-am exprimat în spațiul public și mi se pare normal să fie așa," a declarat Olguța Vasilescu la DCNews.

Totodată, ea speră ca această situație să se calmeze, pentru că fostul premier a decis să demisioneze, nefiind cazul de vreo înlocuire, situație în care s-ar fi putut imputa ceva partidului sau anumitor lideri.

"Eu sper ca toate aceste reacții să se calmeze pentru că nu a fost o situație în care Victor Ponta să fie înlocuit de cineva la conducerea partidului, ci a fost o demisie din funcția de președinte al partidului, așa cum a fost o demisie și din funcția de prim-ministru, deci nu se poate imputa nimic partidului sau altor lideri," a mai spus Olguța Vasilescu.

Citeşte mai multe despre:

lia olguta vasilescu Victor Ponta PSD Liviu Dragnea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati