Antena 3 CNN Politică Lia Olguţa Vasilescu: Cred că sunt influenţe ale politicului în justiţie. Vor să se întoarcă la perioada "ziua şi arestarea"

Lia Olguţa Vasilescu: Cred că sunt influenţe ale politicului în justiţie. Vor să se întoarcă la perioada "ziua şi arestarea"

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al muncii şi actual primar al Craiovei, a estimat, duminică, la Antena 3, că este posibilă o întoarcerea la perioada în care care activitatea procurorilor era influenţată de decizii politice iar arestările erau numeroase.

Lia Olguţa Vasilescu:  Cred că sunt influenţe ale politicului în justiţie. Vor să se întoarcă la perioada "ziua şi arestarea"
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2021   •   23:45

https://www.antena3.ro/coronavirus/adrian-marinescu-adrian-streinu-cercel-vaccinare-rapel-matei-bals-591315.html

Lia Olguţa Vasilescu: "Cred că este posibilă întoarcerea vremurilor în care aveam ziua şi arestarea Depinde foarte mult de politic. Dacă politicul se va implica în continuare pentru arestarea adversarilor politici, toate aceste lucruri se pot întâmpla identic, aşa cum s-a mai întâmplat. Dacă politicul ia mâna de pe justiţie, mi-e greu să cred că (...)

Eu cred că serviciile s-au retras. Dacă nu s-ar fi retras, nu am fi vorbit de procese pe care le câştigăm în instanţă, pe drept. Adică, nu mai există această influenţă a serviciilor"

Întrebare: "Dar există influenţa politicului în prezent?"

Lia Olguţa Vasilescu: "La declaraţiile pe care le văd la dl. ministru al justiţiei, eu zic că da. Vor să se întoarcă fix la perioada dinainte. PSD va lupta împotriva abuzurilor, aşa cum a făcut-o de fiecare dată."

×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu Decisiv
Parteneri
Hidroelectrica, anunţ privind indexul pe luna septembrie 2023
x close