Antena 3 CNN Politică Atac în Guvernul Grindeanu. Olguţa Vasilescu îl critică pe ministrul Justiţiei: Domnul Toader are restanţe

Atac în Guvernul Grindeanu. Olguţa Vasilescu îl critică pe ministrul Justiţiei: Domnul Toader are restanţe

Atac în Guvernul Grindeanu. Olguţa Vasilescu îl critică pe ministrul Justiţiei: Domnul Toader are restanţe
Sursa foto: Foto: gov
de M.Z.    |    25 Apr 2017   •   08:55

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, îl critică pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precizând că are restanţe, referindu-se la faptul că nu a trimis în Parlament pachetul de legi prin care se pun în acord deciziile Curţii Constituţionale.

"Categoric nu l-a numit Liviu Dragnea, categoric l-a numit premierul României. Nu ştiu dacă au fost consultări, dar decizia a fost a premierului României. Categoric până la această oră trebuia să avem în Parlamentul României în dezbatere mai multe legi privind justiţia şi nu e vorba de nişte modificări pe care am vrea noi să le facem ca să scape corupţii de închisoare sau lucruri de genul ăsta. E vorba de modificări pe care le-a cerut CCR. Despre domnul Toader nu spun că nu şi-a făcut treaba, ci că are restanţe", a declarat ministrul Muncii, la TVR1.

Precizările au fost făcute în contextul în care liderul PSD Liviu Dragnea i-a reproşat, joi, ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, faptul că întârzie „nepermis” de mult cu pachetul de legi ale Justiţiei, el arătând că acesta nu va putea beneficia de susţinere la nesfârşit, mai ales în lipsa coerenţei acţiunii sale şi a respectării unor termene.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close