Antena 3 CNN Politică Lia Olguţa Vasilescu: Vom fi alături de liderul PSD. Nu sângerează numai Liviu Dragnea, ci şi partidul

Lia Olguţa Vasilescu: Vom fi alături de liderul PSD. Nu sângerează numai Liviu Dragnea, ci şi partidul

Lia Olguţa Vasilescu: Vom fi alături de liderul PSD. Nu sângerează numai Liviu Dragnea, ci şi partidul
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de S.T.    |    21 Iun 2018   •   22:44

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că social-democraţii vor fi alături de liderul PSD, după decizia instanţei supreme de condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru că „nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă”.

Întrebată dacă decizia judecătorilor ÎCCJ ar putea fi văzută ca o decizie politică, deoarece instanţa supremă a dat, în cazul lui Liviu Dragnea, şi pedeapsă accesorie de interzicere a dreptului de a candida pentru funcţii publice, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns: „De fapt aici devine destul de clară sentinţa de astăzi. Nu numai că i se dă o condamnare, dar şi interdicţia de a mai avea o funcţie. (...) O să fim alături de acest lider, pentru că nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă”.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close