Antena 3 CNN Politică UPDATE: Liberalii boicotează moțiunea simplă depusă de PSD împotriva Ralucăi Prună. Ședința din plen a fost suspendată

UPDATE: Liberalii boicotează moțiunea simplă depusă de PSD împotriva Ralucăi Prună. Ședința din plen a fost suspendată

UPDATE: Liberalii boicotează moțiunea simplă depusă de PSD împotriva Ralucăi Prună. Ședința din plen a fost suspendată
11 Oct 2016   •   15:17

UPDATE: Ședința din plen a fost suspendată, după ce liberalii nu s-au prezentat în plen și nu a fost întrunit cvorumul necesar.

----------------------------

Liberalii vor fi în sală şi vor vota actele normative aflate marţi pe ordinea de zi la vot final, însă nu vor fi prezenţi în plenul Camerei la moţiunea pe Justiţie, a precizat liderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu.

"Doresc să fac următoarele precizări, ca urmare a faptului că am anunţat că grupul parlamentar PNL nu va participa la dezbaterea moţiunii pe Justiţie şi nici la votul final. Ca lucrurile să fie foarte clare şi să nu fie interpretabile, nu vom participa la votul final atunci când va fi votată sau va fi supusă votului moţiunea pe Justiţie. Pentru restul actelor legislative care sunt pe ordinea de zi şi care vor apărea la votul final, grupul parlamentar PNL va sta în sală şi va vota absolut la toate actele normative care sunt pe ordinea de zi de vot final", a declarat Eugen Nicolăescu, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că moţiunea simplă pe Justiţie face parte dintr-un joc politic pe care PNL nu vrea să îl gireze.

"Nu suntem de acord cu ipocrizia PSD - ALDE care luptă zi de zi împotriva Justiţiei şi care nu este sub nicio formă legitimată politic să vorbească despre Justiţie. Am recunoscut-o, o recunosc şi o voi recunoaşte că doamna ministru Prună are multe neglijenţe în exprimare, are de multe ori afirmaţii nefericite, dar de aici şi până la a folosi electoral şi, aş spune eu, în dauna intereselor poporului român aceste afirmaţii nu pot să fiu de acord şi nu le accept. Din punct de vedere responsabil faţă de cetăţenii acestei ţări nu trebuie să lăsăm PSD să îşi bată joc de justiţie. Asta e tot ce spunem noi că facem şi atenţionăm cât mai multă lume să înţeleagă că totuşi, într-un stat de drept, Justiţia trebuie protejată, trebuie apărată, susţinută, trebuie realizată cu toate formele legale pe care le are", a susţinut liderul deputaţilor liberali.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close