Antena 3 CNN Politică Liberalii care au plecat din partid se pot întoarce în PNL până în 6 decembrie

Liberalii care au plecat din partid se pot întoarce în PNL până în 6 decembrie

Liberalii care au plecat din partid se pot întoarce în PNL până în 6 decembrie
Sursa foto: crin antonescu
25 Noi 2009   •   08:21

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că în forurile de conducere s-a decis că liberalii care au părăsit formaţiunea din diverse motive se pot întoarce în rândurile partidului până în alegeri, menţionând că, după "căderea" lui Traian Băsescu, PNL nu mai primeşte pe nimeni înapoi.
"Pentru noi e foarte important un lucru şi noi am mai decis ceva la forurile partidului CNEx şi DP, că cine doreşte să se întoarcă în PNL trebuie să o facă acum. După căderea lui Traian Băsescu, nu primim pe nimeni, pentru că nu suntem un partid din care se pleacă la greu şi se vine la bine", a spus, la Antena 3, Crin Antonescu.
Liderul PNL a susţinut că foşti liberalii "fugiţi" în PDL îi tatonează telefonic pe unii liberali şi a cerut stoparea traseismului politic.

"Există mulţi oameni din PDL, şi parlamentari, şi primari, cei mai mulţi foşti liberali şi fugiţi atunci când credeau că Guvernul Tăriceanu va cădea şi domnul Traian Băsescu va fi etern, care îi tatonează telefonic pe colegi de-ai noştri. Şi pentru a pune capăt acestui traseism infinit din politica românească, am spus şi spun acest lucru şi mă voi ţine de cuvânt şi în această privinţă", a menţionat liderul liberalilor, citat de Mediafax.

El a ţinut să comenteze şi declaraţiile şefului statului privind alianţele şi partidele, replicând că nu este "nimic nou", dar afirmând că el ar reţine "o declaraţie foarte interesantă a lui Traian Băsescu de azi (marţi - n.r.), aceea în care a cerut să nu i se mai folosească numele şi a spus despre cei care vor să îşi vândă voturile pentru locuri în viitoarea administraţie să nu-i mai folosească numele".

"Cred că am realizat cu toţii că acest apel era trimis către oamenii domniei sale care par să intre în panică şi care desigur îl vor părăsi aşa cum i s-au alăturat când era la putere Băsescu, din oportunism. Asta însă nu mă deranjează", a mai spus Antonescu.

Întrebat dacă unanimitatea liberalilor privind acordul politic cu PSD şi UDMR a fost oportunism sau frică, Antonescu a spus că unanimitatea de marţi este naturală, pentru că în PNL niciodată n-a funcţionat frica drept instrument politic sau altceva".

"Este o unanimitate dată de cele petrecute în timpul colaborării Traian Băsescu-PNL şi de ceea ce PNL a avut de suportat din partea lui Traian Băsescu după despărţire până azi. Nimeni nu mai crede în minciunile lui Traian Băsescu, cel puţin în PNL", a conchis Antonescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close