Antena 3 CNN Politică Liberalii pregătesc strategia pentru alegerile din 2014

Liberalii pregătesc strategia pentru alegerile din 2014

Liberalii pregătesc strategia pentru alegerile din 2014
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2014   •   10:58
Activitatea miniştrilor liberali va fi analizată în delegaţia permanentă a partidului. Membrii PNL se întâlnesc în acest sfârşit de săptămână la Sinaia unde vor discuta despre strategia partidului pentru alegerile următoare, dar şi eventualele schimbări care ar putea avea loc la nivelul guvernului.
 
Pe lista celor care ar putea să plece s-ar afla ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, dar şi vicepremierului Daniel Chiţoiu. 
 
După demisia fortata a lui Radu Stroe de la MAI, planul la vârful PNL este acela ca, la Delegaţia Permanentă programată la Sinaia in week-end-ul viitor, să se pună în discuţie înlocuirea vicepremierului Daniel Chiţoiu şi a ministrului Muncii, Mariana Câmpneanu.
 
Oportunitatea schimbării miniştrilor care şi-au pierdut încrederea lui Crin Antonescu a apărut în contextul în care doi dintre miniştrii PSD, Dan Nica şi Rovana Plumb fac calcule pentru intrarea pe listele partidului la europarlamentare. 
 
Dacă liberalii se pregătesc să schimbe din Guvern nu mai puţin de doi miniştri, după plecarea lui Radu Stroe, Victor Ponta spune că nu are planuri similare în ceea ce îi priveşte pe şefii ministerelor de la PSD. Întrebat dacă se gândeşte la remaniere, ponta a răspuns: „Eu nu intenţionez aşa ceva, dacă mă întrebaţi ca prim-minsitru. Iar dacă mă întrebaţi ca lider al PSD, nu", a lăsat el deschisă însă liberalilor posibilitatea de a retrage sprijinul politic al propriilor miniştri, dacă doresc să o facă.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close