Antena 3 CNN Politică Liberalii resping informațiile privind afilierea PNL la PPE

Liberalii resping informațiile privind afilierea PNL la PPE

Liberalii resping informațiile privind afilierea PNL la PPE
Sursa foto: Foto: Arhiva personala
10 Ian 2013   •   14:51
Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat joi că nu s-a discutat în cadrul partidului o afiliere a liberalilor la PPE, punctând că nu există nicio posibilitate ca PNL să părăsească grupul ALDE, afirmaţii similare fiind făcute şi de Sorin Frunzăverde şi Norica Nicolai.
 
Democrat-liberalul Adrian Papahagi a declarat joi că are informaţii ,,foarte sigure" cum că PNL a depus o cerere să intre în grupul PPE. El scrisese miercuri seară pe Facebook că PNL va adera la PPE şi că vrea să devină partid popular. Papahagi a întărit că deţine informaţii ,,foarte sigure" în acest sens. ,,Da. Avem informaţii destul de sigure, adică nu destul. Foarte sigure. Nu pot să vă zic mai mult, dar ştiu lucrul acesta. Nu ştiu dacă au depus cerere să iasă din ALDE. Ei vor tatona deocamdată, şi dacă vor primi acceptul să intre în PPE vor ieşi din ALDE şi vor intra în PPE", conform pesurse.ro.
 
"Nu s-a discutat în PNL (despre o afiliere a PNL la PPE - n.red). Nu s-a discutat în Biroul Politic Central al partidului. (...) Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri, dar nu s-a discutat şi nu există nicio posibilitate ca PNL să plece din ALDE", a declarat Ramona Mănescu. 
 
De asemenea, contactat miercuri seară, vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a respins ideea unei afilieri a liberalilor la PPE. "Nu, exclus", a punctat acesta. Frunzăverde nu a putut fi contactat şi joi pentru comentarii pe acest subiect.
 
Mai mult, şi vicepreşedintele PNL, europarlamentarul liberal Norica Nicolai a declarat că nu există posibilitatea ca PNL să părăsească grupul ALDE. "PNL este în ALDE şi nu există nicio posibilitate ca acesta să părăsească acest grup", a susţinut aceasta.
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close