Antena 3 Politică Liberalii se reunesc, joi, în CNEx şi Delegaţia Permanentă pentru a discuta rezultatele de la referendum

Liberalii se reunesc, joi, în CNEx şi Delegaţia Permanentă pentru a discuta rezultatele de la referendum

de Antena3.ro    |    06 Sep 2012   •   08:55
Liberalii se reunesc, joi, în CNEx şi Delegaţia Permanentă pentru a discuta rezultatele de la referendum Foto: Mediafax

Delegaţia Permanentă şi Consiliul Naţional Executiv ale Partidului Naţional Liberal se reunesc, joi, pentru a discuta pe marginea rezultatelor la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, informează Agerpres.
   
PNL precizează, într-un comunicat remis miercuri, că Biroul Politic Central al PNL se va reuni de la ora 11,00, la sala de şedinţe a grupului parlamentar al liberalilor din Camera Deputaţilor, urmând ca apoi să aibă loc şedinţele Consiliului Naţional Executiv şi Delegaţiei Permanente, de la ora 12,00, respectiv ora 13,00.
   
Pe 22 august, vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a anunţat că Biroul Politic Central al PNL a decis convocarea în data de 6 septembrie a Delegaţiei Permanente şi a Consiliului Naţional Executiv pentru a discuta şi despre rezultatul alegerilor locale şi de la referendumul privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
   
„Delegaţia Permanentă şi Comitetul Naţional Executiv au fost convocate pentru data de 6 septembrie, la Bucureşti, având pe ordinea de zi inclusiv o analiză a rezultatelor de la alegerile locale şi de la referendumul pentru demiterea preşedintelui din fiecare filială în parte“, spunea atunci Voicu.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close