Antena 3 CNN Politică PNL își face televiziune. Ce program va avea în perioada campaniei

PNL își face televiziune. Ce program va avea în perioada campaniei

PNL își face televiziune. Ce program va avea în perioada campaniei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    17 Oct 2016   •   19:54

Liberalii timişeni vor lansa din această săptămână propria televiziune pe Facebook, care va funcţiona pe perioada campaniei electorale. Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că vor fi emisiuni de două ori pe săptămână. 

”Vom lansa din această săptămână televiziunea Facebook a PNL Timiş, unde cetăţenii vor putea urmări dezbateri, discuţii, dialoguri cu dânşii şi tot ce se poate face pe astfel de televiziuni. Suntem încurajaţi de experienţa excelentă de la primărie, unde am reuşit să avem şi audienţă de peste 20.000 de vizualizatori”, a declarat Nicolae Robu luni, într-o conferinţă de presă. 

Emisiunile şi invitaţii vor fi anunţaţi din timp pe Facebook, liberalii bazându-se pe ceea ce le oferă telespectatorilor invitaţii şi participanţii la emisiuni. 

”Lansarea televiziunii are legătură cu apropierea campaniei electorale. După 11 decembrie, nu ştiu ce consecinţe vor fi, potrivit prevederilor legii, dacă vom fi mulţumiţi de ceea ce vom putea face până atunci, fără niciun cost, evident că vom continua”, a adăugat Robu. 

El a subliniat că pe perioada campaniei trebuie să se lucreze pe bază de contract cu o firmă de specialitate, întrucât în campanie există cadru legal. 

”Vom respecta legea cu stricteţe. Vor fi emisiuni de două ori pe săptămână, depinde şi de succesul pe care-l vom avea”, a punctat Robu. 

Primarul din Timişoara a fost primul din ţară care a introdus, în urmă cu circa doi ani, transmiterea live pe Facebook a conferinţelor de presă de la primărie şi de la PNL, ”pentru ca mesajul să nu-i fie distorsionat de mass-media”, dar şi pentru a putea primi feeback-ul imediat de la cetăţeni. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close