Antena 3 CNN Politică Liberalii trag speranţe să ajungă la guvernare. Ce se va întâmpla în cazul în care premierul va fi schimbat

Liberalii trag speranţe să ajungă la guvernare. Ce se va întâmpla în cazul în care premierul va fi schimbat

Liberalii trag speranţe să ajungă la guvernare. Ce se va întâmpla în cazul în care premierul va fi schimbat
de S.T.    |    08 Iun 2017   •   08:34

Liberalii speculează tensiunile din PSD şi trag speranţe să ajungă astfel la guvernare.

Fosta preşedintă a PNL, Alina Gorghiu, susține că o eventuală schimbare a premierului Sorin Grindeanu va lăsa loc unei noi majorităţi parlamentare.

„Proiectele personale ale domnului Dragnea se pare că sunt mai importante în perioada asta, încât îşi atacă propriul Guvern, dar şi-l atacă zilnic şi susţinut prin diverse voci sau prin diverşi comunicatori ai partidului. Ce mă interesează pe mine e mai puţin această luptă pentru putere în interiorul PSD, e problema dânşilor dacă-şi trântesc propriul Guvern, dacă-şi schimbă Guvernul de la PSD, dacă-şi remaniază trei sferturi dintre miniştri. Singurul lucru care mă interesează ar fi acela că dacă îşi schimbă premierul, lasă loc liber la reconfigurarea majorităţii parlamentare, un lucru evident dorit de PNL, motiv pentru care urmăresc cu interes tot acest război între domniile lor. Altfel, că se devorează Dragnea cu Grindeanu, că există reale probleme de putere în PSD mă interesează mai puţin”, a declarat Alina Gorghiu.

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close